Extensii obloane pentru remorca Garden Trailer 205

 • Obloane remorcă Garden Trailer 205 cu înălțimea de 32 cm. Confecționate din tablă galvanizată. Se potrivesc remorcii cu dimensiuni 200 x 125 cm. Sporesc capacitatea de încărcare a remorcii.
Producător: UNITRAILER
Codul produsului: UT002081
665,30 RON
559,08 RON Preț net
Avem pentru tine un preț special la cumpărarea următorului număr de bucăți , contactează-ne telefonic la nr. +40 31 229 60 52 cu scopul de a stabili detaliile!
Adaugă la lista de produsele urmărite Adaugă la comparare
  62824 pct
  628.24 pct
  Comandă prin telefon: +40 31 229 60 52

  Returnare de produse ușoară

  Cumpără și verifică acasă. în decurs de
  14 zile poți returna produsul fără a indica din ce cauză dorești să îl returnezi.
  Arată detalii
  14 zile pentru a renunța la contract
  Cea mai importantă pentru noi este satisfacția ta de cumpărăturile făcute. Produsele comandate le poți returna în decurs de 14 zile fără a spune cauza.
  Fără stres și griji
  Mulțumită integrării cu returnări ieftine, poți cumpăra fără stres și griji că returnarea produselor va fi o problemă.
  Un generator simplude returnări
  Toate returnările din magazinul nostru sunt administrate de un generator ușor de folosit, care permite trimiterea coletului de returnat.

  Obloane pentru Garden Trailer 205 

  Obloane extensii remorcă UNITRAILER Garden Trailer 205 cu înălțimea de 32 cm. Se suprapun pe obloanele principale ale remorcii prin ajutorul șuruburilor pentru stabilitatea structurii. În set cu obloanele se află toate șuruburile necesare pentru fixare. Obloanele extensii pentru remorca Garden Trailer 205 cresc capacitatea de transport prin mărirea spațiului de transport al remorcii cu 32 de cm mai mult. Montarea însăși este foarte ușoară și durează numai câteva minute astfel încât să le puteți scoate sau adăuga în funcție de nevoile dvs. 

  Burty do przyczepy
  Burty BIS

  Rezistente și compatibile cu altele suplimente

  Obloanele au fost realizate din oțel galvanizat puternic care garantează rigiditatea necesară și rezistența la coroziune. După plasarea lor pe remorcă, puteți adăuga pe ele în plus:

  • obloane plasă cu înălțime de 32 cm
  • schelet prelată cu prelata  de 80 cm de înălțime
  • încă o dată obloane extensii de 32 cm
  • prelată plată

  de asemenea veți obține un spațiu de transport mai mare și o ulterioară protecție a încărcăturilor transportate de ploaie, praf, murdărie sau zăpadă. Obloanele sunt echipate cu speciale cârlige, care vă permit să trageți corect prelata peste ele. 

  Obloane remorci UNITRAILER

  Toate suplimentele acestea pot fi comandate la noi pe magazinul nostru on-line. Vă vom pregăti un set în funcția nevoilor dumneavoastră. Obloanele suplimentare sunt disponibile la noi în orice moment, chiar și la câteva luni sau ani după cumpărarea remorcii noastre. În calitate de producător responsabil ne asigurăm ca acestea să fie disponibile tot timpul și oferim continuitatea producției obloanelor și a altor suplimente de dimensiuni adecvate pentru remorca Garden Trailer 205. 

  Burty do przyczepki
  Opiniile utilizatorilor
  Întreabă despre produs:

  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, trimite-ne o întrebare despre acest produs. Vom răspunde cât de repede posibilil.

  Câmpurile marcate cu steluță sunt necesare
  Close
  pixel