Prindere de bord mobilă BOZAMET h-25mm, cârlig de montare

Prindere de bord mobilă BOZAMET h-25mm, cârlig de montare

 • Mânerul de bord este un element universal care vă permite să atașați și să tensionați o prelată sau o plasă. Îl puteți atașa pe podeaua sau pe părțile laterale ale remorcii și, de asemenea, îl puteți utiliza ca punct de ancorare solid pentru o centură car
Producător: Bozamet
2,19 RON
1,84 RON Prețul net
219 pct.

Prindere de bord mobilă BOZAMET h-25mm, cârlig de montare

2,19 RON
1,84 RON Prețul net
  219 pct
  Întreabă de produs
  Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru tine, te rugăm să ne trimiți întrebarea ta despre acest produs. Vom încerca să răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestora, accepți prevederile acestuia.
  Scrie-ți părerea
  Opinia ta:
  5/5
  Adăugă fotografia produsului:

  Un dispozitiv de prindere a remorcii este un element indispensabil al remorcilor auto, în special al celor utilizate pentru transportul diverselor încărcături. Funcția sa principală este de a se asigura că prelata este fixată în siguranță și sigur peste încărcătură, ceea ce este un aspect cheie în transportul mărfurilor. O prindere laterală este de obicei atașată pe părțile laterale ale remorcii și permite ca capacul să fie strâns uniform pentru a preveni deplasarea sarcinii în timpul conducerii.

  Atașarea prelatei cu ajutorul unui mâner de bord vă permite să evitați alunecarea accidentală sau deteriorarea prelatei în timpul conducerii. Această protecție este importantă atât pentru siguranța mărfii, cât și a celorlalți utilizatori ai drumului. O prindere laterală pentru o remorcă de mașină nu este doar un element al echipamentului, ci și un factor cheie care influențează siguranța și confortul transportului mărfurilor. Merită să alegeți un model de la un producător de renume și să verificați regulat starea acestuia pentru a asigura fiabilitatea și siguranța în timpul fiecărui transport.

  Producător
  Bozamet
  Codul produsului
  UT001284
  Producător
  Bozamet
  Model
  Ochet obloane
  Număr de catalog
  14.25
  Înălțime
  25 mm
  Material
  oțel zincat
  pixel